Altijd al journalist willen zijn voor één dag? Of heb je gewoon een prangende vraag die je beantwoord wilt hebben? Word reisgenoot en kom met me mee naar mijn volgende interview!

Ik wil recht doen aan de mensen achter ons eten en jou te helpen dat ook te doen. Ik vind het belangrijk om op een zo onafhankelijk mogelijke manier op zoek te kunnen naar antwoorden die jou en mij helpen écht gaan helpen een verschil te maken. Daarom kies ik ervoor om mijn reis te maken op basis van donaties.

Kom mee

Als je mijn reis belangrijk vindt en er zelf onderdeel van wilt worden, kun je voor een donatie van €100 mee naar het volgende interview. Misschien weet je iemand die je samen met mij wilt interviewen, of word je liever mee op sleeptouw genomen. Wat jouw voorkeur heeft!

Als je mijn reis belangrijk vindt maar het zoekwerk liever aan mij overlaat, kun je natuurlijk ook doneren zonder mee op reis te komen.

#hoedan

Enthousiast geworden? Vul dan het formulier hieronder in. Ik laat binnen twee dagen iets van me horen. We overleggen over jouw en mijn ideeën, leggen de agenda’s naast elkaar, en voor je het weet zit je aan tafel bij het volgende interview!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.